Vliv stresu na výkon v práci studentů podnikohospodářské fakulty VŠE - Sandholzová, Veronika (2023)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat stresové faktory u pracujících studentů fakulty podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze a zjistit jejich vliv na pracovní výkon a spokojenost studenta. Práce se zabývá identifikací projevů stresu a stresových faktorů, jakož i způsobů, jakými se pracující studenti s tímto stresem vyrovnávají. V teoretické části budou popsány stresové faktory a jejich projevy a dopady. V praktické části bude proveden kvantitativní výzkum na základě primárních dat získaných z dotazníkového šetření, které bude zaměřeno na projevy a dopady stresových faktorů a pracovní výkon pracujících studentů FPH VŠE. Na základě tohoto šetření budou připravena doporučení, jak předcházet stresu a jakými způsoby se s ním vypořádat.