Trh carsharingových společností v České republice - Polák, Tomáš; Mervart, Michal, 1977-; Struhár, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této diplomové práce je zjištění silných a slabých stránek odvětví sdílených vozidel v rámci trhu České republiky. Práce objasňuje přínosy a nevýhody plynoucí z tohoto dynamického odvětví skrze provedené analýzy a výzkumy. Tyto výzkumy jsou provedeny ve spolupráci s představiteli carsharingových společností, Magistrátu hlavního města Prahy a aktivními uživateli této služby. Obsahem práce je také seznámení se základními koncepty této služby a jejich implementací na zahraničních a tuzemském trhu. Na základě získaných poznatků a provedených analýz jsou vypracována doporučení, jež by tento trh mohly více zefektivnit.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses