Podnikateľsky plán spoločnosti J-tella. - Filipová, Alexandra; Machek, Ondřej, 1985-; Jurek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práca sa zaoberala zostavením podnikateľského plánu pre konkrétny produkt J-tella za pomoci rôznych analýz a metód. Teoretická časť práce sa zameriava na všeobecné pojmy ako startup, význam podnikateľského plánu až po kompletnú štruktúru podnikateľského plánu. Na základe teoretickej časti práca analyzuje a špecifikuje podnikateľský plán pre produkt J-ttelu, čokoládovo-ovocnú nátierku. Cieľom práce je vyhodnotiť uplatniteľnosť a životaschopnosť tohto produktu ako jedinečný produkt na existujúcom trhu sladkých marmelád. Pomocou jednotlivých analýz vnútorného i vonkajšieho prostredia zistiť rôzne špecifiká spojené s projektom. Rovnako finančnú stránku podnikateľského nápadu a riziká, ktoré môžu projekt stretnúť. Prínosom bude určenie miery zaujímavosti nápadu z pohľadu investorov a či sa podnikateľovi oplatí začať rozvíjať tento podnikateľský nápad.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses