Strategická analýza vnitřních zdrojů Levi Strauss Praha s.r.o. - Petrova, Elizaveta; Heřman, Jan; Kupec, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této bakalářské práce je strategická analýza vnitřních zdrojů společnosti Levi Strauss. Praha s.r.o. Na základě zpracovaných údajů budou navrženy strategická doporučení, která přispějí k dalšímu rozvoji této firmy a dlouhodobému úspěchu. Bakalářská práce se skládá ze dvou častí: teoretická a praktická. V teoretické časti bude popsán postup strategické analýzy vnitřních zdrojů a metody, které jsou následně aplikované v praktické časti. Na závěr práce bude provedena syntéza poznatků z předchozích analýz praktické časti a návrh strategických doporučení pro úspěšný rozvoj společnosti.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses