Sektorová analýza dopadu Covid-19 na vybrané odvetvia v ČR - Sejna, Jakub; Pláničková, Markéta; Husák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cieľom bakalárskej práce je pomocou čiastkových cieľov analyzovať dopady koronavírusu na vybrané odvetvia v Českej Republike. Pre tieto účely je prvá časť bakalárskej práce venovaná makroekonomickým podmienkam v období 2018 -2020. Druhá časť analyzuje pomocou finančnej analýzy vybrané sektory a skúma čiastkové ciele nastavené v úvode. V závere práce sú vyhodnotené čiastkové ciele a následne ich interpretácia a tiež možné dôvody, prečo daný jav nastal.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses