Vliv digitálního marketingu na růst a výkonnost podniku - Kuzmiščev, Michail; Procházková, Markéta; Žubanová, Irina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se zabývá vlivem digitálního marketingu na růst a výkonnost podniků. Cílem práce je zhodnocení vlivu digitálního marketingu na růst a výkon podniků. Dílčím úkolem je identifikace vhodných marketingových kanálů při výběru určitých cílů digitálního marketingu. V teoretické části bude představen pojem marketing obecně, taktéž bude přiblížen tradiční marketing a v návaznosti na to bude hlavně popsán digitální marketing. Budou popsány praktiky, kanály, příležitosti a omezení digitálního marketingu. Také budou zmíněny předpoklady pro úspěšný online marketing. Nakonec bude specifikován význam a způsoby měření růstu a výkonnosti podniku v závislosti na digitálním marketingu a této bakalářské práce. V metodologické části budou popsány metody sběru dat a způsoby jejich analýzy. V praktické části bude proveden primární výzkum na základě kvantitativního výzkumu ve formě ankety, získaná data budou analyzována a vyhodnocena pomocí frekvenční analýzy, analýzy kontingenčních tabulek a chí-testu. Na základě vyhodnocených dat budou sepsána doporučení, závěr celého výzkumu a práce.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses