Finanční analýza společnost HOCHTIEF CZ a. s. - Medek, Dominik; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato práce je vytvořena za účelem provedení finanční analýzy stavební společnosti Hochtief CZ a.s., díky které společnost získá cenný obraz finančního zdraví a zlepší řízení výkonnosti podniku. Tato práce je rozdělena na dvě části. Část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je představena společnost Hochtief CZ a.s. a její hlavní konkurenti, podrobně vysvětleny jednotlivé pojmy a metody důležité pro tuto práci. Praktická část je věnována jednotlivým analýzám a metodám, pomocí nichž zjistíme finanční stav a konkurenceschopnost společnosti.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses