Kompetence headhunterů v kontextu aktuální doby - Klímová, Kateřina (2023)
Tato bakalářská práce se soustředí na kompetence headhunterů v konkrétní společnosti. Cílem bylo identifikovat klíčové kompetence, zjistit úroveň kompetenční mezery a navrhnout aktivity pro rozvoj headhunterů. Zjištění skutečné výše kompetence bylo docíleno kvalitativním výzkumem. Hodnocení kompetencí jednotlivých headhunterů bylo realizováno sebehodnocením, hodnocením nadřízeným a hodnocením autorkou na základě rozhovorů. Práce přináší konkrétní doporučení pro headhuntery, jak se aktivně rozvíjet v klíčových kompetencích, a tím následně odstranit kompetenční mezeru.