Kompetence headhunterů v kontextu aktuální doby - Klímová, Kateřina; Říhová, Gabriela; Kronberger, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se soustředí na kompetence headhunterů v konkrétní společnosti. Cílem bylo identifikovat klíčové kompetence, zjistit úroveň kompetenční mezery a navrhnout aktivity pro rozvoj headhunterů. Zjištění skutečné výše kompetence bylo docíleno kvalitativním výzkumem. Hodnocení kompetencí jednotlivých headhunterů bylo realizováno sebehodnocením, hodnocením nadřízeným a hodnocením autorkou na základě rozhovorů. Práce přináší konkrétní doporučení pro headhuntery, jak se aktivně rozvíjet v klíčových kompetencích, a tím následně odstranit kompetenční mezeru.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses