Analýza konsolidované účetní závěrky MONETA Money Bank, a.s. - Szturcková, Tereza (2023)
Diplomová práce se věnuje problematice týkající se zpracování konsolidované účetní závěrky a podnikovými kombinacemi, zejména v úpravě IFRS. V teoretické části jsou vymezena pravidla pro tvorbu konsolidované účetní závěrky a postupy při různých typech podnikových kombinací. Praktická část analyzuje dopady podnikových kombinací, uskutečněných společností MONETA Money Bank, a.s., do konsolidované účetní závěrky včetně jejich zhodnocení v rámci finančního hospodaření společnosti. V závěru práce jsou shrnuty hlavní výstupy z kapitol z praktické části a je zde zhodnoceno hospodaření analyzované skupiny.