Analýza konsolidované účetní závěrky MONETA Money Bank, a.s. - Szturcková, Tereza; Vašek, Libor, 1978-; Novotný, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práce se věnuje problematice týkající se zpracování konsolidované účetní závěrky a podnikovými kombinacemi, zejména v úpravě IFRS. V teoretické části jsou vymezena pravidla pro tvorbu konsolidované účetní závěrky a postupy při různých typech podnikových kombinací. Praktická část analyzuje dopady podnikových kombinací, uskutečněných společností MONETA Money Bank, a.s., do konsolidované účetní závěrky včetně jejich zhodnocení v rámci finančního hospodaření společnosti. V závěru práce jsou shrnuty hlavní výstupy z kapitol z praktické části a je zde zhodnoceno hospodaření analyzované skupiny.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses