Analýza cenové politiky a image fitnes centra - Zhukov, Ilya; Vávra, Oldřich; Tahal, Radek, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této bakalářské práce je analýza image a cenové politiky fitness centra John Reed a zhodnocení faktorů, které mají vliv na jeho chování na trhu. Práce sestává z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou popsány nástroje, pomocí kterých jsem prováděl výzkum. Praktická část se zabývá zkoumáním faktorů, které mají vliv na cenovou politiku a image společnost pomocí PESTEL analýzy a segmentace, analýzou image prováděné pomocí dotazníku a pohovorů. Výsledkem práce je posouzení chování společnosti na trhu, správnosti volby cenové politiky a image u potenciálních, stálých i bývalých zákazníků a u konkurence.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses