Marketingová komunikace pro malou firmu - Kulová, Kateřina; Procházková, Markéta; Mandera, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá navrhnutím a zlepšením marketingové komunikace pro ubytovací zařízení, které povede k lepšímu postavení na trhu. V teoretické části jsou vysvětleny a popsány klíčové pojmy a témata týkající se marketingové komunikace, marketingového mixu a digitálního marketingu. Praktická část obsahuje představení společnosti, analýzu současných marketingových aktivit, analýzu konkurence, která je provedena i pomocí Porterovy analýzy pěti sil. V praktické části je zahrnut vlastní kvantitativní a kvalitativní výzkum formou ankety. Následně je navrhnuta optimalizace již implementovaných marketingových aktivit společnosti a zároveň jsou navrženy nové aktivity, a to jak v online prostředí, tak v offline prostředí. Přínos této práce bude především pro majitele ubytovny, kteří díky této práci budou moci implementovat navrhnuté marketingové nástroje pro zlepšení postavení své společnosti na trhu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses