"Zhodnocení ekonomického vývoje společnosti Palírna u Zeleného stromu a.s." - Piska, Tomáš; Heřman, Jan; Polášková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Palírna u Zeleného stromu a.s. a charakterizovat stav podniku v oblasti finančního řízení. V rámci vyvození závěrů z výstupů analýzy budou pojmenovány a vysvětleny silné a slabé stránky finančního zdraví společnosti, na jejichž základě vzejdou doporučení pro zlepšení finanční situace podniku. Tato bakalářská práce se dělí na dvě části. První je teoretická, kde jsou definovány postupy finanční analýzy a zvolené metody. V druhé, praktické části, jsou tyto teoretické poznatky aplikovány na skutečná data sledovaného subjektu. V závěru práce jsou posouzeny výsledky praktické části a na jejich základě jsou formulována doporučení pro zlepšení finančního řízení podniku.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses