Průzkum spokojenosti zaměstnanců ve vybrané organizaci - Lisá, Veronika; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Spokojenost zaměstnanců je jedním z klíčových faktorů úspěchu každé organizace. Proto je důležité pravidelně sledovat a hodnotit spokojenost zaměstnanců a identifikovat její determinanty a dopady. Důvodem, proč by společnosti měly více pečovat o své zaměstnance je také to, že v České republice je relativně nízká nezaměstnanost, tudíž může docházet k boji o zaměstnance. Cílem práce je zhodnocení spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti z hlediska odměňování, benefitů, vzdělávání a pracovních vztahů. Pro tento výzkum jsou použita pouze primární data, která jsem získala pomocí dotazníkového šetření a pomocí strukturovaných rozhovorů. Na základě průzkumu jsou identifikovány silné a slabé stránky organizace z pohledu zaměstnanců a jsou navržena opatření pro zvýšení jejich spokojenosti.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses