Koncept celkovej odmeny vo vybranom podniku - Klimeková, Janka; Černá, Daniela; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalárska práca sa zaoberá súčasným systémom odmeňovania v danej spoločnosti, ktorý je analyzovaný prostredníctvom konceptu celkovej odmeny. Hlavným cieľom bakalárskej práce je posúdenie súčasného systému odmeňovania v danej spoločnosti, analyzovať jej celkovú odmenu a identifikovať silné a slabé stránky. Rovnako je zameraná na zložky celkovej odmeny, pod ktoré spadá aj hodnotenie zamestnancov, či komunikácia v rámci spoločnosti. Naplnenie cieľa je dosiahnuté na základe analýzy interných dát, preskúmania výstupov z dotazníkového šetrenia a rozboru pološtruktúrovaného rozhovoru. V závere práce sú ponúknuté návrhy na zlepšenia a optimalizáciu odmeňovacieho systému.
Vedoucí práce: Daniela Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses