Finanční analýza společnosti Puma Czech Republic s.r.o. - Piatakhin, Uladzislau; Nohýnková, Barbora; Dvořák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Puma Czech Republic s. r. o. pro období 2018–2021 za účelem zjištění jejího finančního zdraví a postavení na trhu prodeje sportovního oblečení. Práce je rozdělená do třech kapitol. První kapitola stručně charakterizuje zvolenou společnost a její konkurenci. Druhá kapitola představuje obecné postavení společnosti Puma Czech Republic s. r. o. na trhu vůči konkurentům. Třetí kapitola je věnována samotné finanční analýze. Jednotlivé finanční ukazatele jsou nejdříve popsaný metodicky a následně jsou prakticky aplikovány na vybranou společnost a porovnány s konkurenty. Po zpracování finanční analýzy se došlo k závěru, že společnost Puma Czech Republic je finančně zdráva a má dobré postavení na trhu.
Vedoucí práce: Barbora Nohýnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses