Ekonomická výkonnost a úroveň blahobytu zemí V4 po globálních krizích - Salajka, Daniel; Nečadová, Marta; Miklánek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato práce je zaměřena na ekonomickou výkonnost zemí V4 od roku 2008, kdy vypukla finanční krize, do roku 2021. Pozornost je zde věnována převážně HDP a HND jakožto alternativnímu ukazateli. V rámci blahobytu těchto států je zde zmíněn a podrobněji popsán Human Development Index (HDI), který se skládá z indexů předpokládané délky života, vzdělání a HNP.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses