Komanditní společnost v účetních a daňových souvislostech - Lávička, Petr (2023)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou komanditní společnosti v účetních a daňových souvislostech dle českých právních předpisů. Teoretická část podává ucelený přehled napříč obchodním právem a účetními a daňovými předpisy. Praktická část se zaměřuje na data o komanditních společnostech z veřejně dostupných zdrojů a analýzou vybrané společnosti a jejích účetních výkazů.