Komanditní společnost v účetních a daňových souvislostech - Lávička, Petr; Müllerová, Libuše, 1945-; Janhuba, Miloslav, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou komanditní společnosti v účetních a daňových souvislostech dle českých právních předpisů. Teoretická část podává ucelený přehled napříč obchodním právem a účetními a daňovými předpisy. Praktická část se zaměřuje na data o komanditních společnostech z veřejně dostupných zdrojů a analýzou vybrané společnosti a jejích účetních výkazů.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses