Marketingový plán módní společnosti - Müllerová, Vendula (2023)
Záměrem této bakalářské práce je vypracování marketingového plánu pro módní společnost Freshlabels s.r.o. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretická část poskytne základ pro část praktickou. Budou zde popsány analýzy a metody, které budou aplikovány v praktické části. Jedná se o metody situační analýzy, která zkoumá prostředí, ve kterém se společnost pohybuje. Vnější vlivy působící na tuto společnost zkoumá PEST analýza a Porterův model pěti sil. Dále bude zkoumán současný marketingový mix společnosti Freshlabels, segmentace, targeting a positioning společnosti. V závěru jsou poznatky z provedených analýz zahrnuty do SWOT analýzy. Výsledná doporučení budou zahrnuta do návrhu marketingového plánu, ke kterému bude vypracován akční plán a odhadovaný rozpočet.