Marketingový plán módní společnosti - Müllerová, Vendula; Černá, Jitka, 1961-; Kučerová, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Záměrem této bakalářské práce je vypracování marketingového plánu pro módní společnost Freshlabels s.r.o. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretická část poskytne základ pro část praktickou. Budou zde popsány analýzy a metody, které budou aplikovány v praktické části. Jedná se o metody situační analýzy, která zkoumá prostředí, ve kterém se společnost pohybuje. Vnější vlivy působící na tuto společnost zkoumá PEST analýza a Porterův model pěti sil. Dále bude zkoumán současný marketingový mix společnosti Freshlabels, segmentace, targeting a positioning společnosti. V závěru jsou poznatky z provedených analýz zahrnuty do SWOT analýzy. Výsledná doporučení budou zahrnuta do návrhu marketingového plánu, ke kterému bude vypracován akční plán a odhadovaný rozpočet.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses