Práce s publikem kulturního centra - Rybová, Anna; Černá, Jitka, 1961-; Kasík, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce pojednává o práci s publikem kulturního centra UFFO na představení nového typu divadla. Cílem práce je zjištění, které z benefitů instituce jsou hlavní motivací k návštěvě programu Nového divadla, a přiblížení vnímání nového divadla jeho diváky. Teoretická část práce se zaměřuje na terminologii marketingu kultury a jejích specifik, a blíže se seznamuje s problematikou práce s publikem a jejím vývojem v České republice; rovněž byl čtenáři přiblížen pojem „nové divadlo“. Výzkum vychází z primárních dat sesbíraných pomocí dotazníkového šetření a osobního rozhovoru s ředitelem kulturního centra. Výsledky jsou zanalyzovány pomocí Metodiky pro optimalizaci benefitů nabízených kulturní institucí sestavenou vědeckým týmem Katedry Marketingu VŠE. Přínosem práce je hlubší poznání návštěvníků nového typu divadla a vymezení hlavních benefitů k návštěvě tohoto programu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses