Well-being zaměstnanců v digitální době - Čejková, Eliška; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se zabývá tématem „Well-being zaměstnanců v digitální době“. Cílem této diplomové práce je zjistit povědomí vysokoškolských studentů, kteří při studiu již pracují, o well-beingu a jak vnímají digitální dobu. Well-being je v současné době významným tématem. O toto téma se zajímají nejen lidé sami ale i jednotlivé firmy, protože well-being přispívá k efektivnosti a výkonnosti zaměstnanců. Digitální doba sebou přináší spoustu výhod, ale má i své nevýhody. V této době jsou digitální zařízení nedílnou součástí lidských životů. Neustálé fungování s digitálními zařízeními a celková digitalizace může vést k digitálnímu stresu či závislosti a k narušení celkového well- beingu člověka.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses