Zkoumání vlivu digitálního nástroje na osobní a pracovní spokojenost zaměstnanců - Ježková, Kristýna; Šilerová, Lenka, 1972-; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tématem diplomové práce je zkoumání vlivu digitálního nástroje na osobní a pracovní spokojenost zaměstnanců. Cílem práce je zhodnotit, zda digitální nástroj opravdu může mít pozitivní dopad na spokojenost v obou těchto oblastech. Práce se skládá ze dvou částí. V první teoretické části jsou vymezeny a objasněny pojmy a hlavní teoretická východiska pro oblast jak pracovní, tak osobní spokojenosti. Na konci teoretické části je popsán samotný nástroj, který byl v rámci práce zkoumán. V praktické části je popsán cíl výzkumu, formulované hypotézy a je zde popsaná metodologie výzkumu včetně použitých metod. Následuje preskripce dat získaných z výzkumného šetření, které bylo provedeno za pomocí dvou dotazníků. Jeden dotazník byl respondentům poskytnut před použitím aplikace a druhý po použití aplikace, aby bylo možné zachytit případnou změnu ve spokojenosti uživatelů. Na základě získaných dat jsou vyhodnoceny definované hypotézy, poté následuje diskuze, kde jsou mimo jiné definována doporučení pro tvůrce aplikace formou SWOT analýzy. V poslední části jsou uvedeny limity práce a závěr práce.
Vedoucí práce: Lenka Šilerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses