Faktory ovlivňující nákupní chování spotřebitele vůči značce Felix - Nguyenová, Thi Kim Anh; Zamazalová, Marcela; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu nákupního chování spotřebitelů značky Felix. Cílem je identifikovat faktory, které ovlivňují jejich nákupní chování, a na základě získaných poznatků navrhnout zlepšení současné marketingové strategie. Výzkum byl proveden pomocí sekundárního výzkumu, expertního rozhovoru a skupinových rozhovorů. Hlavní zjištění zahrnují důležitost ceny, kvality produktů, vysokého povědomí, rozmanitosti krmiva a dobré dostupnosti. Doporučení zahrnují zaměření na komunikaci prémiových produktů a udržitelnosti, budování silných vztahů s influencery a zákazníky, vytváření hodnotného obsahu pro majitele koček a investice do digitálního marketingu.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses