Týmová práce v agilně řízených projektech ve vybrané firmě - Ryba, Jan (2023)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou týmové práce u agilně řízených projektů. Cílem práce bylo identifikovat faktory ovlivňující týmovou práci ve vybrané firmě a navrhnout doporučení pro rozvoj v této oblasti. Výzkum probíhal na základě polostrukturovaných rozhovorů se zaměstnanci vybrané firmy. V závěru práce jsou formulovány konkrétní kroky a doporučení s cílem rozvoje v oblasti týmové práce.