Týmová práce v agilně řízených projektech ve vybrané firmě - Ryba, Jan; Lorencová, Hana; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou týmové práce u agilně řízených projektů. Cílem práce bylo identifikovat faktory ovlivňující týmovou práci ve vybrané firmě a navrhnout doporučení pro rozvoj v této oblasti. Výzkum probíhal na základě polostrukturovaných rozhovorů se zaměstnanci vybrané firmy. V závěru práce jsou formulovány konkrétní kroky a doporučení s cílem rozvoje v oblasti týmové práce.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses