Řízení lidských zdrojů v dobrovolnickém centru Adra v Ostravě z hlediska zaměstnanců a dobrovolníků. - Sádecká, Kateřina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Dohnalová, Marie, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu řízení lidských zdrojů v neziskovém sektoru, konkrétně v dobrovolnickém centru ADRA v Ostravě. Cílem této práce je popsat, jak vybraná organizace vnímá řízení lidských zdrojů z pohledu různých zainteresovaných skupin - ředitelky, zaměstnanců a dobrovolníků. Teoretická část práce vymezuje základní pojmy a postupy, které souvisí s řízením lidských zdrojů a také popisuje specifika řízení lidských zdrojů v neziskovém sektoru. Praktická část obsahuje charakteristiku dobrovolnického centra ADRA v Ostravě a výsledky rozhovorů s ředitelkou, zaměstnancem a dobrovolníkem tohoto centra. Práce slouží k získání přehledu o řízení lidských zdrojů ve vybrané neziskové organizaci a může sloužit jako zdroj informací pro řízení lidských zdrojů v neziskových organizacích.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses