Využití kulturního dědictví a kulturní infrastruktury ve vybraném regionu , případová studie pro zlínský mikroregion. - Pešatová, Ema; Patočka, Jiří, 1951-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se zabývá vývojem a změnami kulturních a vzdělávacích aktivit obyvatelstva mikroregionu Zlín. Popisuje problematiku vývoje kulturní infrastruktury od konce 19. století ve vazbě na socio-ekonomický rozvoj území, identifikuje souvztažnost mezi nárůstem kulturní infrastruktury a vzdělávací soustavy. Pomocí kvalitativního výzkumu formou řízených rozhovorů s aktéry vzdělávací soustavy, kulturní infrastruktury, veřejné správy a se stakeholdery, definuje bariéry využívání aktuální kulturní infrastruktury.
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses