Motivace zaměstnanců a systém odměňování v podniku Gerresheimer Horsovsky Tyn spol. s r.o. - Procházková, Tereza (2023)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení systému odměňování a motivace zaměstnanců ve společnosti Gerresheimer Horsovsky Tyn spol. s.r.o. Práce se skládá ze dvou částí. První část obsahuje teoretický základ, který byl vytvořen na základě literární rešerše. V teoretické části je popsána motivace a její teorie, dále pak řízení odměňování, typy odměn a benefitní systém. V praktické části se práce kromě představení společnosti zaměřuje na nastavené procesy v daném podniku pomocí případové studie. Následně jsou zjištěná data zpracována a porovnána s teoretickým základem. V případě nalezení slabých stránek systému odměňování a motivace jsou navržena možná doporučení.