Motivace zaměstnanců a systém odměňování v podniku Gerresheimer Horsovsky Tyn spol. s r.o. - Procházková, Tereza; Legnerová, Kateřina, 1965-; Eliášová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení systému odměňování a motivace zaměstnanců ve společnosti Gerresheimer Horsovsky Tyn spol. s.r.o. Práce se skládá ze dvou částí. První část obsahuje teoretický základ, který byl vytvořen na základě literární rešerše. V teoretické části je popsána motivace a její teorie, dále pak řízení odměňování, typy odměn a benefitní systém. V praktické části se práce kromě představení společnosti zaměřuje na nastavené procesy v daném podniku pomocí případové studie. Následně jsou zjištěná data zpracována a porovnána s teoretickým základem. V případě nalezení slabých stránek systému odměňování a motivace jsou navržena možná doporučení.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses