Analýza elektromobilového odvětví v ČR - Pavlyuk, Volodymyr; Sieber, Patrik, 1977-; Buriánková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem práce je identifikace vnitřních a vnějších faktorů odvětví elektrických vozidel ČR. K identifikaci vnitřních vlivů jsou aplikované metody Porter model 5 sil a analýza hodnotového řetězce. Pro určení faktorů vnějšího okolí je zpracovaná PESTEL analýza. Identifikované faktory z použitých metod analýzy mikra a makra okolí jsou využité pro vstup do SWOT analýzy ke shrnutí celkové situace elektromobilového odvětví ČR.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses