Vnímání dermokosmetické značky - Řezníčková, Veronika; Zamazalová, Marcela; Kovaříčková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem diplomové práce je zhodnotit spotřebitelské vnímání značky Eucerin a porovnat, zda se její identita shoduje s image. Práce se dále zaměřuje na nalezení slabších stránek značky a navrhuje doporučení, která by zlepšila její komunikaci a vylepšila postavení na trhu. K dosažení tohoto cíle bylo provedeno přezkoumání relevantní literatury, které se blíže zaměřovalo na značku, její hodnoty, budování a řízení. Praktická část využívá poznatky z teoretické části a analyzuje jednotlivé prvky značky. Dále navazuje sekundární a primární výzkum zrealizovaný pomocí vhodné kombinace kvantitativních a kvalitativních výzkumných metod. Práce je zakončena diskusí nad hlavními výsledky, srovnáním image a identity značky a poskytnutím doporučení, která by mohla být přínosem pro marketingový tým zkoumané značky.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses