Možnosti regulace reklamy ve veřejném prostoru českých měst - Valko, Oleksandra; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Po pádu socialismu se česká města a obce nedokázaly dostatečně rychle přizpůsobit průniku soukromé reklamy do veřejného prostoru. Negativní vliv reklamy na kvalitu veřejného prostoru se stal nepopiratelným, proto vidíme v posledních letech snahu místních samospráv daný stav narovnat. Cílem práce je shrnout, jaká opatření česká města zavádějí, zda jsou účinná a jaké překážky jsou zaznamenávané v procesu jejich implementace. Na základě provedeného výzkumu je sestaven seznam podmínek, jejichž splnění je nepostradatelné pro úspěšnou regulaci vizuálního smogu.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses