Strategická analýza společnosti Kofola ČeskoSlovensko a.s. - Borota, Martin; Dvořáček, Jiří, 1947-; Lipova, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této diplomové práce je provedení strategické analýzy společnosti Kofola ČeskoSlovensko a.s. a následné navržení strategických doporučení pro budoucí rozvoj podniku a upevnění pozice na trhu s nealkoholickými nápoji. Diplomová práce je tradičně rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definovány a blíže specifikovány metody a nástroje, které jsou následně v části praktické aplikovány na zvolenou společnost. Práce využívá konkrétní nástroje analýzy okolí a analýzy vnitřních zdrojů společnosti. Získané poznatky a zjištění ze strategické analýzy jsou na závěr využity k formulaci strategických doporučení podniku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses