Komunikace vybraného sportovního klubu na sociálních sítích - Vuová, Pham Quynh Anh (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na komunikaci vybraného sportovního klubu na sociálních sítích. Cílem práce je analyzovat současnou marketingovou komunikaci klubu Sejong Taekwondo a navrhnout zlepšení, která povedou ke zvýšení povědomí o klubu a zároveň o sportu, který klub reprezentuje. K dosažení cíle byla provedena situační marketingová analýza sportovního klubu, která byla vyhodnocena pomocí SWOT analýzy, dále byl provedeno dotazníkové šetření a expertní rozhovor k hlubšímu pochopení komunikace na sociálních sítích mezi sportovním klubem Sejong Taekwondo a jeho členy a „followery“. Na základě získaných informací z praktické části jsou navrženy zlepšení, které vedou ke zvýšení povědomí o klubu a zároveň o sportu, který klub reprezentuje.