Komunikace vybraného sportovního klubu na sociálních sítích - Vuová, Pham Quynh Anh; Černá, Jitka, 1961-; Havlíček, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na komunikaci vybraného sportovního klubu na sociálních sítích. Cílem práce je analyzovat současnou marketingovou komunikaci klubu Sejong Taekwondo a navrhnout zlepšení, která povedou ke zvýšení povědomí o klubu a zároveň o sportu, který klub reprezentuje. K dosažení cíle byla provedena situační marketingová analýza sportovního klubu, která byla vyhodnocena pomocí SWOT analýzy, dále byl provedeno dotazníkové šetření a expertní rozhovor k hlubšímu pochopení komunikace na sociálních sítích mezi sportovním klubem Sejong Taekwondo a jeho členy a „followery“. Na základě získaných informací z praktické části jsou navrženy zlepšení, které vedou ke zvýšení povědomí o klubu a zároveň o sportu, který klub reprezentuje.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses