Příprava business modelu sociálního podniku - Nužin, Artem; Dohnalová, Marie, 1955-; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato diplomová práce je věnována přípravě obchodního modelu sociálního podniku, jehož cílem bude snižování bariér pro zaměstnání a začlenění cizinců do české společnosti. V teoretické části práce jsou zohledněny materiály nezbytné k definování problému v oblasti integrace, a také je určen směr pro výzkum. Praktická část je věnována provádění vlastního výzkumu, formulování koncepce modelu integračního sociálního podniku a jeho následnému marketingovému a finančnímu rozboru. Výzkum práce je tvořen kombinací kvantitativních a kvalitativních metod se závěrečnou analýzou dat potřebných k formulaci obchodního modelu integračního sociálního podniku a dosažení jeho udržitelnosti.
Vedoucí práce: Marie Dohnalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses