Analýza marketingové komunikace společnosti Euromedia Group, a.s. - Kratochvílová, Lucie; Petrová, Pavla, 1969-; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práce se věnuje analýze marketingové komunikace společnosti Euromedia Group, a.s., která je jedním z nejvýznamnějších knižních nakladatelství na českém trhu. Práce je rozdělena na teoreticko-metodologickou a praktickou část. Nejdříve se práce věnuje vysvětlení příslušné terminologie marketingové komunikace, podrobnému popisu specifik knižního trhu a jeho odpovídajícímu marketingu v prostředí České republiky a následně také představení zvolených metod a analýz marketingového výzkumu. V rámci praktické části se tato práce zaměřuje na situační analýzu nakladatelství Euromedia Group, a.s., v níž se zabývá zkoumáním makrookolí a mikrookolí pomocí sekundárního výzkumu. Následně je provedena analýza jednotlivých nástrojů marketingové komunikace. Práce dále pokračuje syntézou a SWOT analýzou, která je následně doplněna a porovnána s hloubkovým rozhovorem s ředitelem marketingového oddělení této společnosti. Na závěr jsou jednotlivé výzkumy a analýzy vyhodnoceny. Cílem této diplomové práce je analyzovat marketingové komunikační nástroje nakladatelství Euromedia Group, a.s. a navrhnout možná doporučení pro zlepšení do budoucna.
Vedoucí práce: Pavla Petrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses