Systém vzdelávania zamestnancov Sales oddelenia v spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko - Richter, Marco; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práca sa zaoberá so systémom vzdelávania zamestnancov Sales oddelenia v spoločnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko. Cieľom práce bolo zistiť spokojnosť zamestnancov Sales oddelenia Coca-Coly HBC so vzdelávacími modulmi a sformulovať návrhy na ich zlepšenie. K dosiahnutiu cieľu práce sa využilo dotazníkové šetrenie ktorého sa zúčastnili zamestnanci, ktorí daný vzdelávací program absolvovali v rámci posledných 12 mesiacov. Z tohto dotazníkového šetrenia sa zistilo, že zamestnanci sú v zásade spokojní so vzdelávacími modulmi, ktoré majú k dispozícií a zároveň sa sformulovalo 11 návrhov na zlepšenie vzdelávania v spoločnosti Coca-Cola HBC.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses