Analýza spokojnosti a motivácie zamestnancov vybranej spoločnosti - Gejdošová, Barbara; Šilerová, Lenka, 1972-; Gašková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Diplomová práca sa venuje analýze spokojnosti a motivácie zamestnancov spoločnosti Lush, GmbH v Českej republike. Cieľom práce je analýza súčasného stavu a navrhnutie vhodných opatrení pre podporu spokojnosti a motivácie zamestnancov. Práca sa skladá z teoretickej časti, vymedzujúcej motiváciu a spoločnosť Lush, praktickej časti, ktorá bola rozdelená do dvoch výskumov. Prvým z nich je kvalitatívny výskum, ktorý prebehol formou rozhovorov s manažérmi všetkých českých pobočiek Lush. Druhým z nich bolo dotazníkové šetrenie, do ktorého sa zapojilo 30 zamestnancov. Na základe uskutočnenej analýzy boli ako najkritickejšie aspekty identifikované nedostatok benefitov, nespokojnosť s odmenami v súťažiach a chýbajúca pozitívna spätná väzba. Spoločnosti bola navrhnutá implementácia systému Benefit Plus, detailnejšie školenie supervízorov a spolupráca sales assstentov na vymýšľaní motivačných súťaží.
Vedoucí práce: Lenka Šilerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses