Značka zaměstnavatele společnosti PwC - Luu, Li Li; Palíšková, Marcela, 1961-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku značky zaměstnavatele. Hlavním cílem práce je zanalyzovat a zhodnotit nástroje, které společnost PwC využívá k budování své značky zaměstnavatele. Prvním dílčím cílem je shrnout základní teoretická východiska zkoumané problematiky. Druhým dílčím cílem je zjistit, jak studenti vnímají společnost PwC jako zaměstnavatele. Teoretická část poskytuje komparaci teoretických zdrojů a širší pohled na problematiku. Praktická část se zabývá nástroji budování značky zaměstnavatele společnosti PwC a také se zabývá tím, jakým způsobem studenti vnímají společnost PwC jako zaměstnavatele. Výsledkem této práce jsou navrhovaná doporučení, která by mohla společnost PwC využít k dalšímu rozvoji své značky zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses