Hodnocení interní komunikace z pohledu zaměstnanců konkrétní firmy - Nováková, Kamila; Králová, Tereza, 1978-; Jarošová, Eva, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato práce se zabývá interní komunikací z pohledu zaměstnanců konkrétní firmy. Za pomoci dotazníkového šetření byl naplněn cíl zjistit, jaká je znalost vize a cílů mezi zaměstnanci společnosti a zjistit, jak zaměstnanci vnímají a hodnotí interní komunikaci ve společnosti. V teoretické části je popsána důležitost a zásady interní komunikace a objasněno, co to vize a cíle společnosti jsou. V praktické části jsou popsány výsledky výzkumu, který proběhl za pomoci dotazníkového šetření mezi zaměstnanci společnosti. Vizi a cíle společnosti zná pouze minimum zaměstnanců. V rámci hodnocení interní komunikace vidí zaměstnanci jako největší problém pozdní komunikaci při otevírání nových provozů. Nejsilnější stránkou je komunikace v pracovní skupině, kde vládne velmi přátelská atmosféra.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses