Analýza a návrh optimalizace systému plánů a rozpočtů na příkladu konkrétního podniku - Nguyen, Thu Giang (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem „Analýza a návrh optimalizace systému plánů a rozpočtů“, jejím teoretickým rozborem a aplikací těchto poznatků na fungování společnosti Flixbus CZ s.r.o. V teoretické části jsou shrnuty základní poznatky v oblasti systému plánů a rozpočtů a jejich využití v podniku. V praktické části je představeno fungování společnosti a její současný stav systému plánů a rozpočtů. Na základě teoretických poznatků shrnutých v první části byl zhodnocen stávající stav systému plánování a rozpočtů ve společnosti a poté navrhnuta konkrétní opatření ke zlepšení jeho účinnosti a efektivnosti.