Nehmotná aktiva s neurčitou dobou použitelnosti a jejich vykazování v účetních závěrkách - Müllerová, Veronika (2023)
Diplomová práce se zabývá nehmotnými aktivy s neurčitou dobou použitelnosti a jejich vykazováním v účetních závěrkách. Práci tvoří teoretická a praktická část. První část se zabývá vymezením nehmotných aktiv z pohledu obecného a z pohledu Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Druhá část zahrnuje interpretaci výsledků zjištěných na základě analýzy účetních výkazů vybraných společností.