Nehmotná aktiva s neurčitou dobou použitelnosti a jejich vykazování v účetních závěrkách - Müllerová, Veronika; Vašek, Libor, 1978-; Kučera, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Diplomová práce se zabývá nehmotnými aktivy s neurčitou dobou použitelnosti a jejich vykazováním v účetních závěrkách. Práci tvoří teoretická a praktická část. První část se zabývá vymezením nehmotných aktiv z pohledu obecného a z pohledu Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Druhá část zahrnuje interpretaci výsledků zjištěných na základě analýzy účetních výkazů vybraných společností.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses