Účetní aspekty hospodaření podniku Caparol Czechia s.r.o. - Veselá, Lenka; Králíček, Vladimír, 1952-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce je zaměřena na podnikání a účetnictví v České republice, konkrétněji u obchodních korporací podnikajících v ČR. Záměrem je čtenářům přiblížit fungování společnosti v oblasti účetnictví v praxi na existující společnosti. První kapitola pojednává o podnikání, jeho definici a formách. Druhá kapitola se zabývá účetnictvím a jeho předpisy dodržovanými obchodními společnostmi. Poslední kapitola je již věnována konkrétní společnosti Caparol Czechia s.r.o., kde jsem popsala její vedení účetnictví včetně účetních postupů, oběhu účetních dokladů, inventarizace nebo dohadných položek. V závěru je sepsáno pár doporučení, která by dle mého názoru mohla pomoci s chodem společnosti.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses