Ocenění společnosti - IVECO Czech Republic, a.s. - Spurný, Lukáš; Kubálek, Jan; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti IVECO Czech Republic, a.s. k datu ocenění 31.12.2021. Diplomová práce je vypracována pro potřeby strategického rozhodování vrcholného managementu, případně akcionářů, a je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou část. Teoretická část zahrnuje obecné informace o jednotlivých analýzách a metodách, které jsou následně použity v rámci praktické části. Ačkoliv hlavním výstupem praktické části je odhad tržní hodnoty oceňované společnosti k datu ocenění, praktická část obsahuje i dílčí závěry finanční analýzy, strategické analýzy a analýzy generátorů hodnoty v podobě sestaveného finančního plánu.
Vedoucí práce: Jan Kubálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses