Návrh komunikačního plánu vybrané společnosti - Kopecká, Natálie; Dvořáková, Michaela; Pešková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou starého a návrhem nového komunikačního plánu analyzované společnosti. Hlavním cílem práce je na základě získaných dat navrhnout komunikační plán společnosti na rok 2024/2025, přiblížit problematiku komunikačního plánovaní a poskytnout doporučení analyzované společnosti. V teoretické části této práce jsou uvedeny fáze komunikačního plánu, cílové skupiny, komunikační nástroje, komunikační mix a v neposlední řadě také klíčové ukazatele výkonnosti podniku. V praktické části je představena metodika práce, které předcházel rozhovor s marketingovou specialistkou analyzované společnosti. Je vytvořena situační analýza společnosti, která se skládá z analýzy mikro a makro prostředí, tedy z Analýzy konkurence, Analýzy zákazníků, Porterova modelu pěti sil, PESTLE analýzy a SWOT analýzy. Na závěr je analyzován aktuální komunikační plán společnosti a vytvořen nový komunikační plán na rok 2024/2025. Informace jsou získány z rozhovoru s marketingovou specialistkou analyzované společnosti, poskytnutých analýz a interních zdrojů a v neposlední řadě také z informací z internetu a tištěných knih.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses